LIVERPOOL

Carragher: Klopp bo privarčeval veliko denarja

Bivši branilec Liverpoola Jamie Carragher je izjemno zadovoljen z napredkom podmladka v klubu.


Jamie Carragher verjame, da se bo Jurgen Klopp izognil zapravljanju velikih vsot denarja, saj ima veliko upanja v mlade igralce, ki v letošnji sezoni nastopajo predvsem v FA pokalu. S tako natrpanim razporedom kot ga ima Liverpool, ki v letošnji sezoni tekmuje v Premier ligi, ligaškem pokalu, FA pokalu, klubskem Svetovnem prvenstvu, Evropskem superpokalu in Ligi Prvakov, je Klopp dal priložnost igralcem, ki so prišli iz klubske akademije.

Carragherju sta posebno v oči padla dva: Neco Williams in Curtis Jones. Slednji je na pokalni tekmi proti Shrewsburyju postal najmlajši igralec v zgodovini Liverpoola, ki si je nadel kapetanski trak. Williams in Jones sta navdušila marsikoga, še posebej Jurgena Kloppa, ki že računa, da bo dal priložnost mladcem tudi v Premier ligi takoj ko bo lovorika zagotovljena, člani prve ekipe pa se bodo lahko osredotočili na branjenje naslova v Ligi Prvakov.

Poleg Williamsa in Jones ima Liverpool še več igralcev, ki nakazujejo svetlo prihodnost Redsov. Med drugimi so to Harry Wilson, Marko Grujić, Rhian Brewster, Nathanial Phillips, Ben Woodburn, ki trenutno minutažo nabirajo pri drugih klubih. Pod budnim očesom domačih trenerjev pa se razvijajo Sepp van den Berg, Ki-Jana Hoever, Harvey Elliot ter omenjena Curtis Jones in Neco Williams.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]