PREMIER LEAGUE

Dan za derbi

Poleg prestavljene tekme med Manchester Cityjem in West Ham Unitedom je derbi med Chelseajem in Manchester Unitedom zadnji obračun 26. kroga Premier lige.


Četrtouvrščeni Chelsea pričakuje devetouvrščeni Manchester United. Slednji so zmagali na prvem medsebjnem obračunu v sezoni z 2:1, prav tako niso izgubili proti Londončanom že na zadnjih petih tekmah. Obe ekipi sta neporaženi na zadnjih treh tekmah v vseh tekmovanjih. Rdeči vragi še naprej ne bodo morali računati na poškodovana Paula Pogbaja in Marcusa Rashforda, dva glavna nosilca igre Manchester Uniteda, vprašljiv pa je tudi Scott McTominay. Medtem ko se pri Chelseaju večina poškodovanih igralcev že počasi vrača v ekipo.

Chelsea bi se s zmago oddaljil od Tottenhama, ki zaseda peto mesto na štiri točke, Manchester United pa bi se s porazom močno oddaljil od mest, ki vodijo v Evropska tekmovanja. Trenutno zasedajo deveto mesto s tekmo manj, a v primeru zmage bi se pomaknili na sedmega ter za Tottenhamom zaostajali zgolj dve točki. Stavnice prednost napovedujejo Chelseaju, a ko se igrajo derbiji se lahko zgodi karkoli.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]