LIVERPOOL

Divock Origi navdušen nad prihodnostjo Liverpoola pod vodstvom Jurgena Kloppa

Liverpoolov napadalec Divock Origi verjame, da bodo “Redsi” pod vodstvom Jurgena Kloppa v prihodnji sezoni naredili velik korak naprej.


vir: www.thisisanfield.com
vir: www.thisisanfield.com

Klopp se je v mesto Beatlov preselil oktobra lani, ko je na trenerskem stolčku Liverpoola nadomestil Brendana Rodgersa, ki je prav v teh dneh postal novi trener Celtica. Nemški strateg je v pretekli sezoni rdeče iz Liverpoola popeljal do osmega mesta na premierligaški razpredelnici, kar pa sicer ni uvrstitev, ki so jo navijači prej omenjenega kluba pred začetkom sezone 2015/16 pričakovali. Ob tem, pa je Jurgen svojo ekipo popeljal še do dveh finalov, in sicer najprej v angleškem ligaškem pokalu in nato še v Ligi Evropa. Na obeh pa je moral tako Klopp kot tudi njegovi varovanci priznati premoč nasprotniku.

Origi pa je navkljub temu zadovoljen z letošnjo sezono. Belgijec je sicer zablestel prav v drugem delu le te, ko je zaigral pod vodstvom Kloppa. Divock, ki je prejšnji mesec za “Redse” dosegel pet zadetkov, si ob tem pa želi, da bo tako nadaljeval tudi prihodnjo sezono.

“S Kloppom smo igrali v dveh finalih” pravi Origi. “Izgubili smo sicer oba, ampak vidno je, da ima ekipa veliko talenta. Zadovoljen sem, da imam ob sebi velike igralce, saj z njihovo pomočjo lahko napredujem iz dneva v dan. Za nami je razburljiva sezona, v kateri smo se trudili kolikor se je le dalo. Sedaj imamo na voljo veliko časa za treninge, kar moramo izkoristiti, da postanemo še boljši.”

vir: skysports
vir: skysports

Origi je v tem trenutku na reprezentančnih pripravah pred evropskim prvenstvom, ki se bo odvijalo čez dober mesec. Belgija, ki bo šla v prej omenjeni turnir kot ena izmed favoritinj, ima zagotovo veliko potenciala in mladih talentov, med katere pa spada tudi Origi.

“Veliko stvari se je zgodilo letos, tako dobrih, kot tudi slabih. Pridobil sem ogromno novih izkušenj, kar je posledica tega, da igram v tako velikem klubu kot je Liverpool. Premier liga je zame osebno najboljša liga na svetu, saj je zelo intenzivna. Sam sem letos tudi veliko časa preživel v telovadnici oziroma fitnessu, kjer sem trdo delal za povečanje mišične mase” je za konec še dodal 21-letni Belgijec.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]