PRESTOPNI ROK

Dnevni pregled dogajanja na nogometni tržnici – 12. 1.

Sarri zahteva zamenjavo za Fabregasa. Za Carrasca se zanimata kar dva premierligaša. Se v Premier League vrača Ryan Babel?! 


GOVORICE 

Maurizio Sarri je danes na novinarski konferenci po tekmi z Newcastlom dejal, da nujno potrebuje okrepitev na mestu centralnega vezista: “Klub ve, kakšno je moje mnenje. Krvavo potrebujemo nekoga, ki bo nadomestil Cesca, a vse je v rokah kluba. Sam, kaj več, žal ne morem storiti.” Modre iz Londona se je v zadnjih dneh povezovalo predvsem z Leandrom Paredesem (Zenit) in Nicolom Barello (Cagliari). 

Sestra Yannicka Carrasca je v intervjuju za enega od belgijskih medijev dejala, da je njen brat dobil številne ponudbe iz Evrope, med drugim tudi s strani Arsenala in Manchester United. Carrasco je prejšnjo zimo zapustil Atletico Madrid in se podal na Bližnji vzhod, kjer pa ga po besedah sestre daje domotožje in kulturni šok. 

Pred nekaj minutami je nizozemski Telegraaf objavil novico, da bo nekdanji član Liverpoola Ryan Babel odšel na polletno posojo k Fulhamu. 32-letnik naj bi v torek na Craven Cottageu opravljal zdravniški pregled. 

Babel je v Premier League odigral 91 tekem, zabil 12 zadetkov in dodal 5 asistenc. Vir:  Twitter
Babel je v Premier League odigral 91 tekem, zabil 12 zadetkov in dodal 5 asistenc. Vir: Twitter
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB