PRESTOPNI ROK

Moyes želi znova združiti moči z Angležom

Trener West Ham Uniteda David Moyes želi okrepiti vezno linijo z nekdanjim varovancem Rossom Barkleyem.


Ross Barkley se je v nogometaša, kakršen je danes, razvijal pod budnim očesom Davida Moyesa pri Evertonu. Ravno Moyes je Barkleya popeljal preko mladinskih vrst v člansko ekipo Evertona in mu dal priložnost igranja v Premier ligi. West Ham želi pripeljati vezista na posojo.

Chelsea ne namerava izpustiti občasnega angleškega reprezentanta, saj naj bi bil še vedno v njihovih primarnih planih. Moyes kljub temu ostaja optimističen, da se bo Barkley z željo po višji minutaži preselil k West Hamu. Z višjo minutažo in dobro igro bi se 26-letnik lahko vrnil v načrte Garetha Southgateja za prihodnje evropsko prvenstvo, ki bo letos potekalo v kar 12 različnih državah.

V primeru, da Ross Barkley ne okrepi West Hama, bo klub razmišljal o prihodu 23-letnega vezista AC Milana Francka Kessieja.

Barkley je 5. januarja odigral prvo tekmo po 19. oktobru 2019, ko si je na reprezentančni akciji poškodoval stopalo. Sedaj se bo skušal boriti za prvo mesto v enajsterici z N`Golom Kantejem in Jorginhom, če se seveda ne bo preselil v drug del Londona.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]