CHELSEA OSTALE NOVICE

Eden Hazard: “Ko sem na dopustu, sem na dopustu.”

Poleti je belgijski zvednik zapustil Premier ligo, kjer je pustil gromozanski pečat, številni so ga uvrščali med najboljše nogometaše na svetu.


Zdaj pa je za francoski časnik L’Equipe priznal, da je imel po selitvi v Madrid težave s kilogrami in da to ni bilo prvič. “Drži, med zadnjimi počitnicami sem pridobil pet kilogramov. Ne bom lagal, ko sem na dopustu, sem na dopustu. Sem človek, ki težo zelo hitro pridobi in tudi izgubi, če temu posvetim dovolj pozornosti. Ko sem bil z 18 leti pri Lillu, sem imel običajno 72, 73 kilogramov, med poletjem pa sem prišel vse do 80 kilogramov, a sem odvečno težo izgubil v desetih dneh.”

Hazard v zanimivem intervjuju sicer ni govoril le o telesni teži, temveč se je dotaknil tudi morebitnega interesa PSG-ja zanj: “Drži, že velikokrat so si me želeli, a za njih ne bom nikoli zaigral. V Franciji zame obstaja zgolj in samo Lille, če bi se vrnil v Ligue 1, bi me zanimal izključno Lille.”

Pa še o trenutni podobi Chelseaja: “Ko jih gledam, si mislim: ‘No Hazard but it’s a party!’ (v prevodu: ‘Ni Hazarda, a je vseeno zabava!’) Zabijajo veliko golov, navijači so veseli, prepričan sem, da jih čaka odlična sezona.”

Vir slike: Daily Mail
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 3 Povprečje: 3.3]