ARSENAL OSTALE NOVICE

Emeryju se maje stolček: ‘Čakamo, da nam sporočijo novico’

Kot vse kaže se čas Unaia Emeryja pri Arsenalu bliža koncu. Arsenal je na zadnjih 11 prvenstvenih tekmah zabeležil le dve zmagi, na zadnjih petih srečanjih pa ni slavil niti enkrat. Rezultatska kriza pa ne bo minila brez posledic. V kratkem naj bi ‘bivši’ postal prav španski strateg.
Vir slike: Sport24

Unai Emery je na klop Arsenala sedel pred začetkom minule sezone. Lani mu ni uspel preboj v Ligo prvakov, rezultati v tej sezoni pa so zaenkrat še slabši, kot so bili sezono poprej. Zato se od vodilnih pri topničarjih pričakuje, da bodo v kratkem poiskali novega trenerja, poročajo na spletni strani goal.com.


Eden od delavcev kluba, ki je želel ostati anonimen, naj bi jim dejal: “Gre se za rezultate, mi pa se z njimi nikakor ne moremo pohvaliti. Le še vprašanje časa je, kdaj bo Emery dobil ‘nogo’. Čakamo, da nam sporočijo novico.” 

48-letnik bo sicer zagotovo odvodil še četrtkovo tekmo Lige Europa, ko na Emirates prihaja nemški Eintracht. V zadnjem času je bilo med tekmami s strani navijačev topničarjev slišati razne napeve proti trenutnemu strategu. “We want Emery out” in “You are just a shit Arsene Wenger, so med drugim vzklikali navijači 13-kratnih angleških prvakov.

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]