FOKUS TOTTENHAM

Eriksen: Bil sem črna ovca

Christian Eriksen je v ekskluzivnem intervjuju opisal občutke o Tottenhamu, Interju in njegoveh odhodu.


Danski vezist se je januarja pridružil Interju iz Milana za približno 20 milijonov evrov, potem ko je bil član Tottenhama šest let in pol, kateremu se je pridružil iz Ajaxa. 27-letnik je prvič izrazil željo po odhodu ko je njegov klub izgubil v finalu Lige Prvakov proti Liverpoolu z 2:0. Takrat se je veliko navijačev obrnilo proti njemu.

>>Za veliko stvari sem bil krivec, bil sem baraba v očeh navijačev. Bil sem črna ovca, ker sem bil iskren na enem od intervjujev. Nisem se želel skrivati za lažjo, kot to počnejo nekateri igralci. Tudi v slačilnici sem začutil, da sem obravnavan kot krivec za slabše rezultate in podobno. Jose Mourinho je bil zelo razumen in mi dejal naj naredim, kar me bo osrečilo. Sicer je bila opcija tudi podaljšanje pogodbe, a sem dobil občutek da me malce podijo iz kluba. Če imaš v Angliji pogodbo za manj kot dve leti te že selijo drugam, << je zadnje mesece v Londonu komentiral Christian Eriksen.

Njegova pogodba s Spursi bi potekla poleti in Antonio Conte mu je ponudil priložnost z novim izivom v Italiji, ki jo je Danec sprejel, Tottenham pa zaslužil celo nekaj denarja.

Celoten intervju dostopen TUKAJ.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]