PRESTOPNI ROK TOTTENHAM

Eriksen z eno nogo že pri Interju

Christian Eriksen je na pragu milanskega Interja, ki se bo letos boril za naslov v Serie A. Prvega po letu 2010 in skupno devetnajstega.


Nicolo Schira, zelo priznano in preverjeno ime v italijanskih nogometnih krogih, poroča, da je Inter že sklenil dogovor tako s Tottenhamom, kot tudi igralcem za prihod na San Siro. Z vsemi bonusi naj bi odškodnina narasla do okoli 20 milijonov evrov, kar je približno toliko, kot je želel Tottenhamov Daniel Levy, prva ponudba za Danca je bila občutno prenizka. Kako točno so razdeljeni bonusi ni znano.

Eriksen  naj bi v Milanu zaslužil 10 milijonov evrov na leto. Podpisal je štiri in pol letno pogodbo. 20 milijonov evrov za igralca kova Eriksena, ki ima pred sabo še kakšnih pet let igranja na najvišji ravni, je prava kupčija. Kot vse kaže je Danec v sredo proti Norwich Cityju odigral zadnjo tekmo v dresu Tottenhama, ki ima sedaj na razpolago nekaj sredstev, da pripeljejo tako željenega napadalca. Časa imajo še osem dni.

Poleg morebitnega prestopa Christiana Eriksena sta se v Inter preselila že dva znanca Premier lige Victor Moses in Ashley Young. Kaj se bo zgodilo na relaciji Inter-Giroud je še vedno neznanka.

Prestop sicer zna popestriti Barcelona, ki je na Tottenhamov naslov poslala povpraševanje za 27-letnega vezista.

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]