FOKUS MANCHESTER UNITED

Evra: Mogoče je sedaj čas za odhod

Legendarni branilec Manchester Uniteda Patrice Evra je mnenja, da bi moral Paul Pogba zapustiti Manchester United.


Patrice Evra verjame, da je njegov sonarodnjak pripravljen zapustiti United v tem ali poletnem prestopnem roku. Pogba se letos spopada s poškodbami in je zelo malo časa preživel na igrišču. Aktualni svetovni prvak je pred časom že priznal, da išče izziv izven Old Trafforda in privabil interese evropskih velikanov, kot sta Real Madrid in Juventus, vendar se prestop nikoli ni materializiral.

Evra opaža, da je Pogba, če igra ali ne, vedno grešni kozel. To cilja predvsem na še eno legendo Rdečih vragov, Roya Keana, ki je komentiral naj se Solskjaer znebi vseh “nadležnih” zvezdnikov.

Evra in Pogba sta skupaj zastopala barve Juventusa in Francoske izbrane vrste, kjer sta ustvarila veliko prijateljstvo in skupaj osvojila pet lovorik, vključno z dvema naslovoma Serie A.

>>Paul mi je kot brat, želim mu le najbolje. Če igra slabo ljudje takoj kritizirajo njegov “imidž”. Ne želim, da bi ta prišel pred njegove predstave na igrišču. Čeprav me ne skrbi, da bi se to zgodilo, me je vseeno strah, da bi se mu zgodilo enako kot Davidu Beckhamu,<< je zaključil Patrice Evra.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]