ARSENAL MANCHESTER UNITED

Corentin Tolisso zapušča Bayern

Arsenal in Manchester United sta se ogrela za usluge odpisanega vezista Bayerna Corentina Tolissa, ki pod novim trenerjem ne dobiva priložnosti.


Francoski reprezentant je izgubil mesto v ekipi odkar je Bavarce prevzel Hansi Flick, pod katerim je Tolisso odigral zgolj sedem tekem odaker je novembra Flick postal glavni trener Bayerna. Tako Arsenal kot Manchester United sta pozornost usmerila na Francoza, ki je pripravljen na nov izziv v karieri. A angleška velikana nista edina, ki se zanimata za Tolissa, konkurenco jima bodo predstavljali Juventus, Atletico Madrid in Napoli.

Corentin Tolisso je poleti 2017 okrepil Bavarce iz Lyona za takrat rekordni prestop v Nemčijo v višini 37 milijonov funtov, sedaj pa ga je Bayern pripravljen prodati najboljšemu ponudniku. Tolisso, ki je poleti 2018 s Francijo postal svetovni prvak, ima letos sezono za pozabo. Odkar je trener Hansi Flick nima prave minutaže, pred tem pa je njogov razvoj ustavila poškodba. Slaba tri leta so minila od njegovega prihoda na Allianz Areno in v tem času je zbral 68 nastopov, zabil 14 zadetkov in dodal 12 asistenc. Manchester Unitedu in Arsenalu bi Francoz dodal prepotrebno kreativnost na sredini igrašča, še posebej zato, ker se oba kluba skušata vrniti med najboljšo četverico v Angliji.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]