OSTALI KLUBI

Felipe Anderson pred povratkom v Serie A

Zvezdnik West Ham Uniteda Felipe Anderson je privabil zanimanje italijanskega prvoligaša iz Neaplja, kamor bi se poleti lahko preselil.


Felipe Anderson je preživel odlično debitantsko sezono z West Ham Unitedom, po njegovem prestopu iz Lazia leta 2018, letos pa Brazilcu ni šlo vse po načrtih, enako tudi West Hamu, ki trenutno zasedajo 16. mesto z enako točkami kot Bournemouth, ki je že v coni izpada. Italijanski mediji poročajo, da se je Napoli ogrel za usluge Felipeja Andersona.

Trener Napolija Gennaro Gattuso dobro ve, da je Anderson pred prestopom v Premier ligo zastopal barve Lazia in je dobro navajen na način igre v Serie A. Gattusa čaka težka naloga prepričati West Ham United, da Brazilca spusti iz rok, saj imajo v zadnjem času vse več finančnih zadržkov. 26-letni vezist ima z West Ham Unitedom še dve leti veljavno pogodbo, kar Londončane postavlja v odlično izhodišče pred pogajanji za odškodnino. Kljub slabši sezoni, bodo pri West Hamu poskušali zadržati Andersona, slednji je lani zabil devet zadetkov, letos pa nasprotnikovega vratarja premagal zgolj enkrat. V klubu upajo, da bo Brazilec po vrnitvi tekmovanj našel staro formo, ki ga je krasila v krstni sezoni v Londonu.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]