CHELSEA

Barcelona zavrnila Williana

Willian je bil zadnja leta želja Kataloncev, sedaj pa jim je bil Willian ponujen brez odškodnine pa so ga zavrnili.


Kia Joorabchian, agent Pgilippeja Coutinha, ki se trenutno spogleduje s prestopom v Chelsea, skrbi tudi za interese Brazilca Williana. Slednjemu s Chelseajem poleti poteče pogodba, o podaljšanju pa ni bilo dogovora. Willian je bil (znova) ponujen Barceloni, ki ga je že nekajkrat želela pripeljati na Camp Nou, a Katalonci imajo sedaj druge prioritete in v ekipi ni prostora za Williana. Slednji si želi obdržati trenutno plačo in triletno pogodbo, a Barca si želi koga mlajšega.

Kljub temu, da prestop ni popolnoma propadel, ima Willian več možnosti za prestop v Paris Saint-Germain ali Tottenham. Pri slednjih ga težko pričakuje Jose Mourinho, ki je Brazilcu najbolj pripravljen ponuditi triletno pogodbo. Willian je bil tolikokrat blizu Barceloni, a vedno je bila težava pri dogovoru za odškodnino, saj so pri Chelseaju zahtevali preveč, sedaj ko pa je na voljo zastonj pa interesa Barcelone ni več, vsaj ne v prvem planu.

Še eden igralec, ki ga zastopa Joorabchian, je Layvin Kurzawa, ki je prav tako na pragu Barcelone in mu prav tako poleti poteče pogodba v Parizu.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]