OSTALI KLUBI

Joe Hart zapušča Premier ligo

32-letni vratar Burnleyja Joe Hart se je znašel na seznamu želja turškega Besiktasa, ki ne bo obdržal Lorisa Kariusa, ki je bil posojen s strani Liverpoola.


Loris Karius, posojeni vratar Liverpoola zadnji dve sezoni, ni dosegal pričakovanj vodstva Besiktasa, zato se Turki niso odločili za odkup 26-letnega Nemca in raje denar porabijo za novega vratarja. Na seznamu želja sta se znašla Volkan Babacan in Orjan Nyland iz Aston Ville, a najbolj se omenja 32-letnega Joa Harta.

Joe Hart je bil mnoga leta prvi vratar Anglije in zanesljiv vratar, a njegova kariera je upadla s prihodom Pepa Guardiole v Manchester City leta 2016. Visoki čuvaj mreže je bil prvo sezono posojen v Torino, ki nastopa v Serie A, nato pa preživel še leto pri West Ham Unitedu preden se je za 4 milijone evrov preselil v Burnley. Slednji ne bodo podaljšali pogodbe z Angležom, saj je prvi čuvaj mreže Nick Pope. Joe Hart je od vodtsva Besiktasa zahteval dvoletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja za še eno leto. Prav tako se je odpovedal bonusu ob podpisu pogodbe, a želi letno plačo v višini dva milijona evrov. Besiktas naj bi te pogoje označil kot sprejemljive, zato je vprašanje uradne potrditve le še vprašanje časa.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]