OSTALE NOVICE

FA pokal: Chelsea brez težav, lisice nekoliko težje

Danes se je z dvema tekmama začel peti krog najstarejšega klubskega tekmovanja na svetu. Ostala srečanja bodo na sporedu jutri, v nedeljo in v ponedeljek. 


Leicester City 1-0 Sheffield United (Jamie Vardy) 

Nekdanji prvaki so imeli predvsem v prvem polčasu z drugoligašem iz Sheffielda nekaj težav, a je nato v drugem delu udarila naveza Mahrez-Vardy, kar je bilo dovolj za napredovanje lisic v četrtino finala. Nasploh so navijači domačih lahko zelo zadovoljni predvsem s tem, da se je po nekaj tekmah v kader vrnil prvi zvezdnik ekipe Riyad Mahrez. Odigral je vseh 90 minut in prispeval asistenco za edini zadetek na tekmi. 

Chelsea 4-0 Hull City (Willian 2x, Pedro, Giroud)

Antonio Conte je na igrišče poslal mešano enajsterico, v kateri je bilo kar nekaj igralcev, ki sicer v Premier League niso deležni tolikšnega igralnega časa. Kot centralni branilec je zaigral mladi Ethan Ampadu, ki šteje vsega 17 let. Dvomov o zmagovalcu je bilo konec že po prvem polčasu, saj so “The Blues” v le 42 minutah zabili kar štiri zadetke. Svojega prvega v novem klubu je zabil Olivier Giroud, po lepi podaji novinca Emersona. 

Nadaljnji spored 5. kroga: 

Vir: Google
Vir: Google
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB