CHELSEA

Lampard si mane roke: v januarju bi lahko imel na voljo kar 150 milijonov

Frank Lampard je potrdil, da bo v primeru razveljavitve kazni, ki je Chelseaju onemogočila nakupovanje v poletnem prestopnem roku, poizkušal že v januarju pripeljati kar nekaj okrepitev.


Chelsea je februarja 2019 dobil prepoved nakupovanja v dveh prestopnih rokih zaradi podpisovanja pogodb s tujimi igralci mlajšimi od 18 let. To so Londončani izkoristili v svoj prid in prevetrili ekipo, na Stamford Bridge pa se je v vlogi trenerja vrnil Frank Lampard. To je v Londonu sprožilo pravo evforijo, Chelsea pa je začel sezono nad vsemi pričakovanji in se trenutno nahaja na četrtem mestu premierligaške razpredelnice.

Chelseajevi mladeniči dokazujejo, da denar ni edini recept za uspeh. Vir: Twitter

A kljub dobremu začetku sezone bo Lampard ob dovoljenju Casa poizkušal ekipo okrepiti že v januarskem prestopnem roku. Na tiskovni konferenci pred sredinim obračunom z Ajaxom je na vprašanje, če bo namenil čas zaslišanju Casa, ki bo na sporedu 20. novembra, odgovoril takole: “Seveda bom z enim ušesom spremljal dogajanje, a kaj več o tej zadevi ne morem povedati. Kot klub se bomo zmeraj poizkušali okrepiti, če bomo sploh imeli to možnost, sem pa z predstavami ekipe naravnost navdušen.

Glavna tarča modrih naj bi bil zvezdnik Borrusie iz Dortmunda Jadon Sancho, ki  je goreč navijač Chelseaja, to pa je na socialnem omrežju Twitter sprožilo gibanje imenovano #Sancho2020, omenja pa se tudi bivši član kluba Nathan Ake, katerega lahko pripeljejo nazaj za 40 milijonov funtov.

Več bo znanega po 20. novembru, do takrat pa bo svetovna javnost z nestrpnostjo čakala na odgovor, kakšna bo odločitev Casa, ki bi lahko Chelsea že v januarju spremenila v ekipo, vredno bojevanja za lovorike.

 

 

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]