CHELSEA LIVERPOOL

Frank Lampard: Pri Salahu je bil talent zmeraj viden

Mohamed Salah je trenutno eden izmed najboljših igralcev na svetu, a še nekaj let nazaj je bil Egipčan le talent, ki ni dobival minutaže pri Chelseaju.


Pred velikim nedeljskim derbijem je veliko govora o tem, kateri igralec bo ukradel šov na Stamford Bridgeu in katera ekipa bo odšla domov bolj zadovoljna.

Eden izmed igralcev, ki bi se lahko proslavili v nedeljo, je 27-letni Mohamed Salah, ki je v svoji karieri branil barve obeh moštev. Dejstvo pa je, da se njegov čas pri obeh klubih bistveno razlikuje. Medtem ko ima pri Liverpoolu status boga, je pri Chelseaju bolj kot ne grel klop.

Image result for mohamed salah chelsea
Mohamed je 2 sezoni nosil dres Londončanov, nato pa je odšel v Italijo.  Vir: Twitter

Pol sezone je preživel tudi s sedanjim trenerjem modrih Frankom Lampardom, ki ga je na konferenci pred tekmo pričakovano pohvalil.

Dejal je: “Pri Chelseaju mu ni uspelo zaradi različnih razlogov, navkljub izjemnemu talentu. Imeli smo veliko igralcev na njegovi poziciji, kar je zadevo še bistveno otežilo. Sedaj pa je zvezdnik. Vse tu mu je uspelo z izjemno delovno etiko. Ni lahko zapustiti klub kot je Chelsea, oditi v Italijo, nato pa postati zvezda. Zasluži si vse in še več.’’

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]