OSTALE NOVICE OSTALI KLUBI

Glenn Murray podaljšal

Napadalec Brightona Glenn Murray je podaljšal pogodbo za še eno leto, torej do poletja 2021.


36-letnemu napadalcu bi prejšnja pogodba iztekla to poletje, a sta s klubom podaljšala sodelovanje za leto dni. Murray je na 278 nastopih za Brighton Hove & Albion dosegel 111 zadetkov. Član Brightona je bil v dveh različnih obdobjih in sicer med letoma 2008 in 2011 ter od 2016 pa do danes. Murray je letos zaigral le štirikrat v prvi postavi Brightona, zato so ga povezovali z odhodom drugam. V soboto je v remiju proti West Ham Unitedu s 3:3 dosegel prvi zadetek v letošnji sezoni.

>>Vsi vedo kaj Glenn doprinese klubu ter, da je pomemben član tako na kot izven igrišča, kar je dokazal v soboto proti West Hamu. Tukaj se je ustalil, rad ima klub in vedno bo imel veliko vlogo. Je pravi profesionalec, << je z podaljšanjem zadovoljen trener Brightona Graham Potter.

Murray je z Brightonom osvojil League One (tretja angleška liga) ter drugo mesto v Championshipu v sezoni 2016/17. Napadalec ima precej solidno kariero, saj je na 586 tekmah zabil 215 golov. V Premier ligi je poleg Brightona igral še za Bournemouth in Crystal Palace.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]