OSTALE NOVICE OSTALI KLUBI

Navijača West Ham Uniteda aretirana

Dva navijača West Ham Uniteda sta bila aretirana zaradi homofobičnih opazk na sobotni tekmi proti Brightonu.


Par je bil aretiran na sobotni tekmi proti Brightonu, ki se je končala s neodločenim izidom 3:3. Obračun je na London Stadiumu spremljalo približno šestdeset tisoč navijačev obeh klubov. Prijave homofobičnih opazk letos niso redkost, saj so bile vložene že pri večini klubih v Premier ligi.
Decembra so preko socialnih medijev policiji prijavili žaljivo skandiranje navijačev West Ham Uniteda, ki je bilo namenjeno navijačem Chelseaja na Stamford Bridgeu. Na soboto je bil, poleg omenjenih dveh navijačev, aretiran še en podpornik West Ham Uniteda, ki naj bi fizično napadel pripadnika Brightona, a ta primer ni povezan s prvim.

>>Dva navijača West Ham Uniteda sta bila aretirana na sumu verbalnega napada s homofobičnimi žaljivkami, medtem ko je smo še enega aretirali zaradi domnevnega napada na navijača Brightona. Odvedli smo jih na policijsko postajo in zaslišali. Kasneje so bili izpuščeni na prostost, medtem ko se raziskava obeh primerov nadaljuje,<< so izjavo podali pri lokalni policiji.

West Ham United se je že javno upravičil ter napovedal življensko prepoved z domačega stadiona ter potovanja s klubom na gostujoče tekme.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]