OSTALI KLUBI

Je Claudio Ranieri za vročega napadalca pripravljen seči globoko v žep?

Leicester City na čelu s Claudijem Ranierijem je bil v pretekli sezoni pravi hit, a ne samo zaradi izjemnih predstav na igrišču. Lisice so si mnoge simpatije pridobile tudi zaradi zelo “varčnega” poslovanja na nogometni tržnici, saj si v preteklosti objestno dragih okrepitev, za razliko od večine drugih premierligašev, niso privoščile. A bi se vse skupaj znalo kaj kmalu spremeniti tudi na King Power Stadiumu.


vir: www.allsoccerplanet.com
vir: www.allsoccerplanet.com

Tik pred prestopom na otok je namreč napadalec CSKA Moskve Ahmed Mussa. Prestop nigerijskega napadalca, ki slovi predvsem po svoji izjemni hitrosti in iznajdljivosti, naj bi Ranierija stal okoli 16 milijonov funtov. To bi seveda pomenil nov klubski rekord, prejšnji je star le nekaj dni, ko so lisice v svoje vrste za 13 milijonov funtov privabile Nampalysa Mendyja iz francoske Nice.

Mnogi v 23-letnem nizkoraslem napadalcu že vidijo novega Jamieja Vardyja, saj sta si načina igre obeh omenjenih zelo podobna. Igra obeh namreč temelji na hitrosti, vtekanju v prazen prostor in predvsem na hladnokrvnih zaključkih akcij.

Prestop sicer še ni uradno potrjen, a je trener CSKA-ja Leonid Slutsky že potrdil, da bo Mussa še ta teden poletel na otok, kjer se bo pridružil aktualnim premierligaškim prvakom.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB