MANCHESTER UNITED OSTALE NOVICE TOTTENHAM

Jose Mourinho: “Veselim se povratka na Old Trafford”

Jose Mourinho se s svojimi novimi varovanci v sklopu 15. kroga vrača na Old Trafford.


Portugalec je v Manchestru deloval dve sezoni in pol, odpuščen je bil lani decembra. Zamenjal ga je prav Ole Gunnar Solskjaer, ki je trenutno pod vse večjim pritiskom.

Pred izjemno pomembno tekmo je bivši trener Manchester Uniteda dejal: “Old Trafford je mesto, kjer sem bil vesel, z navijači imamo zelo dobro razmerje. Pred kratkim sem se v teater sanj vrnil kot komentator za Sky Sports, prejel sem dober sprejem. Tokrat bo seveda malce drugače, saj prihajam kot trener nasportne ekipe.”

Takole se je po uvrstitvi v polfinale Lige Evropa leta 2017 veselil takrat trener Manchester Uniteda Jose Mourinho vir: Twitter

Oni si želijo enake stvari kot mi, to je, jasno zmaga. Zato si želim, da med tekmo pozabijo na zgodovino in podpirajo svojo ekipo do željenega rezultata.” 

Za konec je legedenarni Mourinho sporočil: “Iskreno, Manchester United je zame v moji knjigi izkušenj, v moji zgodovinski knjigi. Tako, kot je dejal gospod Mandela: ‘nikoli ne izgubiš, ali zmagaš ali se učiš’. Sam sem pri Manchester Unitedu zmagoval in se učil.”

Na zadnjem medsebojnem obračunu Tottenhama in Manchester Uniteda so sicer slavili rdeči vragi, na Wembleyju je v pretekli sezoni zadel Marcus Rashford.

vir: Twitter
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]