MANCHESTER UNITED PRESTOPNI ROK

Juventus s planom za Paula Pogbaja

Juventus želi v Torino vrniti bivšega zvezdnika Paula Pogbaja.


Juventus je za Paula Pogbaja pripravil ponudbo v vrednosti 125 milijonov funtov, katere del sta tudi Aaron Ramsey in Adrien Rabiot. Francoz je večino sezone že poškodovan in ni skrivnost, da želi zapustiti Old Trafford in je precej naklonjen vrnitvi k Stari dami. Slednja je že potrdila pogovore z igralčevim agentom Minom Raiolo.

Aaron Ramsey in Adrien Rabiot sta v Juventus prišla poleti, a nista našla poti v prvo enajsterico. Rabiot je bil januarja povezan z Evertonom ter Arsenalom, a se prestop ni materializiral, Ramsey pa se že vse od prihoda bori s poškodbami. Juventus upa, da bo za svoja igralca prejel vsaj 83 milijonov funtov, preostanek osškodnine pa bodo doplačali.

Mino Raiola, superagent, ki zastopa Pogbaja, pravi, da Francoz preferira vrnitev na Apeninski polotok, kjer je že igral med leti 2012 in 2016. >>Želi se vrniti, Italija mu je kot drugi dom. Govoril sem o veliko stvareh z Nedvedom, tudi o Paulu. Želi si igrati na najvišjem nivoju, kar mu United ne mora nuditi. Zanj se poleg Juventusa zanimajo tudi PSG, Real Madrid ter Bayern,<< je povedal Raiola.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 2 Povprečje: 3.5]