FOKUS MANCHESTER CITY

Klopp: Zagotovo jim je težko

Trener Liverpoola Jurgen Klopp ne zavida položaja, v katerem so se znašli Pep Guardiola in njegova ekipa.


UEFA je Manchester Cityju prepovedala nastopanje v Evropskih tekmovanjih za dve leti zaradi kršenja finančnega “fair playa”. City bo zadevo peljal na športno arbitražno sodišče v upanju, da se kazen ovrže. Grozi pa jim tudi izpad v četrto angleško ligo ter odvzem premierligaškega naslova iz sezone 2013/14. To bi skorajda pomenilo razpad kluba, saj bi večina igralcev iskalo nove izzive drugje. Že brez Lige Prvakov bodo težko zadržali največje zvezdnike.

>>Bil sem šokiran ko sem slišal novice o tem. V tem trenutku sem prepričan, da preživljajo težke čase. Nimam pojma kako ta proces deluje, kar lahko rečem je da City pod Guardiolo igra fenomenalen nogomet. Vedno sem jih občudoval. Če sem iskren se mi smilijo igralci in trener, saj niso naredili ničesar narobe, največjo kazen pa bodo prestajali prav oni,<< je po tekmi z Norwichem dejal Jurgen Klopp.

Bivši Liverpoolov branilec Stephen Warnock verjame, da je za City letošnja sezona v Ligi Prvakov tipa “zdaj ali nikoli”, saj če bo kazen ostala še nekaj časa ne bodo slišali himne Lige Prvakov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]