CHELSEA PRESTOPNI ROK

Lampard: Barkley 100% ostaja

Trener Chelseaja Frank Lampard zagotavlja, da Ross Barkley ostaja v Londonu.


Po močnem zanimanju West Ham Uniteda za angleškega vezista je Frank Lampard umiril navijače Chelseaja in zatrdil, da Barkley zagotovo ne bo zapustil kluba v tem prestopnem roku. Barkley je večino sezone že odsoten zaradi poškodb, novembra je bil s strani Lamparda označen za neprofesionalnega, vendar to kot kaže ne pomeni da 41-letni strateg Londončanov ne računa več nanj.

Barkley se je ta mesec vrnil po poškodbi gležnja in navdušil na tekmah proti Nottingham Forestu in Burnleyu. >>Ni govora o odhodu Rossa Barkleya nikamor. Je naš igralec, odigral je nekaj zadnjih tekem in se zelo izkazal. Določene okoliščine so preprečile Rossu, da bi nastopil na več tekmah, ampak verjamem vanj. Zelo sem zadovoljen z njegovo igro,<< vztraja Lampard.

Lampard je potrdil, da se pogajajo z Willianom o podaljšanju pogodbe, saj mu trenutna poteče na koncu sezone. >>Willian ne gre nikamor. Vem, da mu poteče pogodba, zato pogajanja že potekajo. Je naš igralec, drugih novic ni,<< je še Willianovo situacijo opisal Lampard.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]