MANCHESTER UNITED

Rashford nekaj tednov brez nogometa

Marcus Rashford si je na tekmi proti Wolverhamptonu poškodoval hrbet in bo kar nekaj časa odsoten z nogometnih igrišč.


Strelec 19 zadetkov za United v tej sezoni je prestal preglede in bil že takoj odpisan za derbi z Liverpoolom. Nadaljne raziskave pa so pokazale, da bo se bo Rashford vrnil šele po zimskem premoru. To je potrdil tudi Solskjaer in upa, da bo mladi zvezdnik nared za njihovo prvo tekmo po premoru proti Chelseaju.

>>Prejel je nekaj udarcev na tekmi proti Wolverhamptonu, kar je vplivalo na njegov hrbet. Dali mu bomo dovolj časa, da se bo vrnil brez težav. Njegove vrnitve ne pričakujem prehitro, verjetno bo odsoten kar nekaj tednov.<< je povedal Ole Gunnar Solskjaer.

Rashfordova poškodba je prišla v kritičnem delu sezone, saj Rdeče vrage čakajo obračuni v Premier ligi, kot tudi v ligaškem pokalu, FA pokalu in Ligi Europa. V ligaškem pokalu jih čaka povratni obračun proti Manchester Cityju – prvo tekmo so izgubili z 1:3 -, kjer jih čaka težka naloga, če se želijo uvrstiti v finale. V FA pokalu še čakajo na zmagovalca obračuna med Tranmerov in Watfordom. Prva tekma 1/32 finala Lige Evropa jih čaka nekaj dni po obračunu z Chelseajem, takrat naj bi se Rashford že vrnil in pomagal soigralcem do uvrstitve v naslednji krog.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]