MANCHESTER UNITED

Lindelöf brani trenerja: “Solskjaer si zasluži čas”

Manchester United se po devetih krogih v Premier Ligi nahaja na zelo skromnem dvanajstem mestu, v naslednjem krogu pa na Old Traffordu gostuje Liverpool.


Po slabem štartu v novo sezono se je pod velikim pritiskom znašel Ole Gunnar Solskjaer. Nekateri otoški mediji so po porazu proti Newcastlu poročali, da bi lahko United klubsko legendo v primeru novega poraza proti Liverpoolu odpustili.

Med reprezentančnim premorom je v intervjuju spregovoril branilec Manchester Uniteda Victor Lindelöf, ki svojega trenerja brani in podpira.

vir: Mirror

”Menim, da si Solskjaer zasluži več časa, je zelo dober trener. Pod pritiskom se zna obnašati, saj je tukaj že bil kot igralec. Njegova služba zagotovo ni v nevarnosti. Ekipa zelo dobro sodeluje s trenerjem in njegovimi sodelavci. Mislim, da so pred nami boljši časi in posledični vzpon na lestvici.”

”Solskjaer je tukaj že bil uspešen kot igralec in je sam bil v ekipah, ki so zmagovale vse možne lovorike, zato ve kaj je potrebno, da se vrnemo na pota stare slave. Pritisk ni zanj nič novega, niti za nas kot igralce, saj zastopamo barve Manchester Uniteda. Na nas je, da se v nedeljo pokažemo v pravi luči.”

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]