OSTALE NOVICE OSTALI KLUBI

Nadobudna Slovenca se bosta kalila pri Leeds Unitedu!

Nogometaša NK Radomlje Mark Zabukovnik in Andrej Pogačar odhajata na preizkušnjo k Leeds Unitedu. Koliko časa bosta pri angleškem drugoligašu preživela, še ni znano.


Foto: Radomlje

Objavljamo sporočilo za javnost, ki so ga objavili na klubski spletni strani drugoligaša iz Radomelj:

“Danes sta mlada perspektivna nogometaša odpotovala v Anglijo kjer jih je sprejel sam športni direktor Radomelj in sicer Dave McDonough. Slednji bo opazoval napredek obeh fantov in sicer v znamenitem Leeds Unitedu.

Leeds United, ki letos slavi 100. obletnico, je znameniti klub z bogato zgodovino. Dres angleškega velikana so tako nosili igralci kot so David Batty, Gary Speed, Gary McAllister, Eric Cantona, Harry Kewell, Mark Viduka, Alan Smith, Rio Ferdinand, James Milner in še številni drugi nogometaši. In prav v to legendarno gnezdo odhajata Andrej Pogačar in Mark Zabukovnik. Fanta odhajata v Leeds nabirati nove izkušnje, preizkušati svoje zmožnosti in razvijati svoje individualne sposobnosti. Njihov trenažni proces bo podrobno spremljal nekdanji sodelavec Rafe Beniteza in sedanji športni direktor našega kluba Dave McDonough.

Naj omenimo, da je to prvi korak k uresničitvi razvojnega načrta katerega si je zamislil športni direktor Dave McDonough. S tem se je pričelo tudi novo poglavje v Nogometnem klubu Radomlje, omenimo pa naj, da je podobno izkušnjo bil deležen Mark Zabukovnik že poleti, ko se je mudil v Španiji in sicer pri prvoligašu Leganesu.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 2]
JB