ARSENAL PRESTOPNI ROK

Po Mariju še en branilec v Arsenal

Arsenal ima zadnje čase največ problemov v obrambi, zato so se okrepili z Pablom Marijem, sedaj pa je prišel še Portugalec.


Na Emirates se do konca sezone seli Cedric Soares. Desni bočni branilec bo podpora za Hectorja Bellerina na desni strani obrambe. Soares bo član Arsenala vsaj šest mesecev, potem lahko Topničarji brez odškodnine podpišejo dolgotrajno pogodbo s Portugalcem, ki mu pogodba s Southamptonom poleti poteče.

Za posojo bo Arsenal Svetnikom odštel milijon funtov, ki lahko z vsemi bonusi naraste na tri milijone funtov. Soares bo na teden v Londonu prejemal 65 tisoč funtov plače. Southampton je že našel zamenjavo za Portugalca, saj so iz Tottenhama pripeljali Kyla Walker-Petersa.

>>Z naše strani je zgodba s Cedricom končana. Dejstvo je, da mu poleti pogodba poteče, ki je ni podaljšal. Trenutno je poškodovan, zato ne bo zaigral še kakšne tri ali štiri tedne. Želimo mu veliko sreče v nadaljevanju kariere, << je zadevo pokomentiral Ralph Hassenhuttl.

Cedric Soares je drugi branilec, ki je okrepil Arsenal ta mesec poleg Pabla Marija. Mikel Arteta je tudi sporočil, da poškodba Skhodrana Mustafija ni resnejše narave.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]