OSTALI KLUBI PRESTOPNI ROK

Volkovi z novim Portugalcem

Wolverhampton je v svojo ekipo pripeljal že devetega Portugalca, poleg trenerja Nuna Espirita Santa.


Volkovi so uspešno zaključili prestop 24-letnega krilnega igralca Daniela Podenceja iz Olympiakosa za slabih 20 milijonov evrov. Podence je podpisal štiri-in-pol-letno pogodbo z sedmouvrščeno ekipo Premier lige. Nuno Espirito Santo je želel osvežiti svojo ekipo, ki je v letošnji sezoni odigrala že 40 uradnih tekem, vključno z Ligo Europa, kjer v 1/16 finala pričakujejo Espanyol. Podence je bil član vseh mladih reprezentanc Portugalske, na nastop v članski izbrani vrsti pa še vedno čaka.

Podence je z Olympiakosom igral v Ligi Prvakov in letos zabil gol Tottenhamu v remiju z 2:2. Wolverhamptonu bo pomagal do čim boljšega rezultata, trenutno se nahajajo na sedmem mestu le šest točk za četrtim Chelseajem.

>>Želim si igrati čim več, pomagati ekipi do željenega rezultata s svojimi goli in asistencami. Rad bi se uvrstil v Ligo Prvakov. Menim, da je ta cilj dosegljiv,<< visoko cilja Podence. >>Zelo sem vesel prihoda v Premier ligo, to so bile moje otroške sanje, ki sem jih sedaj izpolnil,<< še dodaja 24-letnik.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]