MANCHESTER UNITED PRESTOPNI ROK

Manchester United z drugim poskusom po napadalca

Manchester United razmišlja o drugi ponudbi za napadalca Bournemoutha, Joshuo Kinga.


Prva ponudba Manchester Uniteda za Joshuo Kinga je bila zavrnjena s strani Bournemoutha. Rdeči vragi se želijo okrepiti v napadu, saj jih je presenetila poškodba najboljšega napadalca Marcusa Rashforda. Joshua King je že igral za Manchester United, natančneje za klubsko rezervno ekipo, ki jo je takrat vodil nihče drug kot zdajšni trener Uniteda, Ole Gunnar Solksjaer. Bournemout je zavrnil ponudbo za Kinga, saj ga vrednostijo kot kritičnega igralca v njihovem boju za obstanek.

>>Vsi vemo kaj mu pomeni Manchester United, prebil se je skozi njihovo akademijo. Solskjaer ga dobro pozna. Ne bi se čudil če bomo prejeli še kakšno boljšo ponudbo, saj gre res za vrhunskega igralca. Bomo videli kaj se bo zgodilo,<< je povedal trener Bournemoutha, Eddie Howe.

28-letni napadalec se je zelo dobro ustalil pri Bournemouthu, saj je na 151 nastopih zabil 45 golov. V primeru, da Manchester United kupi Kinga, bo njegov bivši klub Blackurn prejel 20 odstotkov odškodnine. To je bil del dogovora, ko je King prestopil iz Blackburna v Bournemouth.

Manchester United je že opustil možnost nakupa Williana Joseja iz Real Sociedada, kljub njihovim željam po novem napadalcu.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]