PRESTOPNI ROK

Dnevni pregled dogajanja na nogometni tržnici – 22. 1.

Danes je bila nogometna tržnica zopet tiha, še najbolj dejaven je bil Bournemouth. Že v naslednjih dneh pa lahko pričakujemo bistveno več dogajanja.


URADNO 

Bournemouth je za £12m v svoje vrste pripeljal centralnega vezista Chrisa Mephama. 21-letnik je doslej branil barve drugoligaša Brentforda. To je za The Cherries že tretja odmevna okrepitev te zime. Pred tem sta na Vitality prišla Liverpoolova Dominic Solanke in Nathaniel Clyne. 

Obetavni Mepham se je v rosnih letih kalil v Chelseajevi akademiji. Vir: Twitter
Obetavni Mepham se je v rosnih letih kalil v Chelseajevi akademiji. Vir: Twitter

Je pa danes četa Eddia Howa doživela tudi en odhod. Do konca sezone je v Hull City odšel Marc Pugh. Gre za igralca z najdaljšim stažem pri Bournemouthu, saj 31-letnik za klub neprekinjeno nastopa že od leta 2010. 

GOVORICE 

John Obi Mikel se kot vse kaže vrača na Otok. Sky Sports poroča, da bo do konca sezone posojen v Middlesbrough. Nigerijec je med leti 2006 in 2017 branil barve Chelseaja.

Arsenal se znova spogleduje s Jamesom Rodriguezom. Topničarji si želijo Kolumbijca do konca sezone pripeljati na posojo, a je težko verjeti, da bi se Bayern odrekel eni od svojih prvih violin. Bistveno več možnosti bi topničarji imeli, v kolikor bi na Alianz Areno poslali zajetno ponudbo, ki pa si je trenutno po besedah uprave kluba ne zmorejo privoščiti. 

James je v letošnji sezoni Bundeslige na 9 nastopih vpisal 3 zadetke. Vir: Twitter
James je v letošnji sezoni Bundeslige na 9 nastopih vpisal 3 zadetke. Vir: Twitter

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB