FOKUS OSTALE NOVICE

Pred začetkom Lige prvakov: kaj pravijo stavnice?

Začenja se elitna Liga prvakov, v kateri bodo letos kot ponavadi nastopali štirje angleški predstavniki, eden od njih (Liverpool) pa bo celo branil evropsko krono. Pred začetkom tekmovanja smo za vas pogledali, kaj pravijo stavnice. Kdo je največji favorit za naslov, kdo ima največ možnosti v boju za najboljšega strelca in kdo od Angležev je največji ‘outsider’.


Favoriti za naslov
Glavni favoriti za naslov so nogometaši Manchester Cityja, ki imajo kvoto le 4,5. Sledijo jim Barcelona (6), Liverpool (7,5) in Real Madrid s kvoto 9. Tottenham si je lani z uvrstitvijo v finale močno dvignil svojo evropsko vrednost, a Spursi še vedno kotirajo dokaj nizko. Za njihov naslov stavnice ponujajo 23 enot povračila, še nekaj več pa dobite, če stavite, da bo to uspelo Chelseaju (34).

Foto: posnetek zaslona

Kdo bo najboljši strelec?
V boju za najboljšega strelca so stavnice zelo previdne. Glavna favorita za to lovoriko sta pričakovano Lionel Messi (5) in Cristiano Ronaldo (5,5). Od ‘zemljanov’ jima je najbližje Sergio Aguero (9). Argentincu pa sledita še dva premierligaša, in sicer Mo Salah (12) ter Raheem Sterling (13).

Foto: posnetek zaslona

Iz katere države bo zmagovalec?
Angleški predstavniki so lani povsem zasenčili svoje tuje konkurente, zato jim stavnice namenjajo najnižjo kvoto. Če stavite, da bo zmagovalec ena od angleških ekip, boste za vložen evro nazaj dobili le 2,35 €. Drugi na tej lestvici so Španci (3,25), medtem ko imajo Italijani (7), Nemci (8) in Francozi (9) že bistveno višje kvote.

Foto: posnetek zaslona

*Vse kvote so pobrane s portala Bwin. Različne stavnice ponujajo različne kvote, zato obstaja možnost, da se pri nekaterih ponudbah pojavijo določena odstopanja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 1]
JB