CHAMPIONSHIP

Pregled 19. kroga v Championshipu

Danes je bila odigrana 11. tekma 19. kroga, končno dejanje med QPR-jem in Brentfordom je na sporedu jutri ob 20:45.

Krog se je sicer začel v soboto, ko je zgodaj popoldan na Oakwell Stadiumu v derbiju kroga Barnsley pričakal Leeds. Za goste sta zadela Saiz in Alioski, za trenutek tekme pa je poskrbel vratar gostov Felix Wiedwald, ki je imel v prvem polčasu težave zaradi sonca, zato si je kapo sposodil kar od enega od navijačev Leedsa za njegovim golom. Seveda je Wiedwald po tekmi kapo vrnil lastniku, zraven pa pristavil še svoj dres. Zares lepa gesta iz obeh strani.

Najvišja zmaga vikenda je pripadla prvouvrščenemu Wolverhamptonu, ki je zadnji Bolton domov poslal s popotnico petih zadetkov.
Do zelo pomembne zmage je na gostovanju prišel Sunderland. Črne mačke so bile z 0:2 boljše od Burton Albiona in ga zahvaljujoč boljši gol razliki tudi prehitele na 22. mestu, ki pa še vedno ne prinaša obstanka.
Zmagi z identičnim izidom (2:0) sta zabeležila tudi Aston Villa in pa danes še drugouvrščeni Cardiff, ki je že v prvem polčasu odločil gostovanje pri Nottinghamu.

Kljub temu da njegova ekipa tokrat ni prišla do zadetka, na prvem mestu lestvice strelcev ostaja igralec Sheffialda Leon Clarke. Drugi je Wolverhamptonov Leo Bonatini, tretji pa Matej Vydra iz Derby Countyja. 


Vir: LiveScore
Vir: LiveScore
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB