CHAMPIONSHIP

Pregled 24. kroga Championshipa

Za nami je zelo zanimiv krog, v katerem smo videli samo deset tekem, sta bili dve zaradi goste megle odpovedani.


24. krog se je začel že v četrtek, ko smo videli dve tekmi, na Villa Parku je gostoval Leeds United, ki je povedel, a na koncu domov odnesel točko, za Villo je v zaključku tekme izenačil Kodija. Na drugi četrtkovi tekmi je Burton Albion premagal Rotherham in tako zabeležil zelo pomembne tri točke v boju za obstanek.

V petek bi morali videti štiri tekme, a so bili dve (Reading – Fulham ; Britghton – Cardiff City) odpovedani. Newcastle United je izkoristil neigranje Brightona in ponovno skočil na vrh lige, za zmago je poskrbel kdo drug kot Dwight Gayle.

Preostale tekme so bile na sporedu na zadnji dan v letu, po dolgem času je zmago zabeležil QPR, ki je po zadetkih Sllye in Wzsoleka premagal Wolverhampton. Gianfranco Zola je v svoji tretji tekmi na klopi Birminghama le dosegel prvo točko.

captain
vir: QPR Twitter

Norwich City nadaljuje mizerno formo, Alex Neil naj bi v kmalu postal bivši trener Norwicha. Niz nepremaganosti nadaljuje Derby County, ki je tokrat remiziral proti Wiganu. Točko sta si na zadnji dan leta razdelila tudi Preston in Sheffield ter Blackburn in Huddersfield, za katerega Jon Gorenc-Stanković tokrat ni zaigral.

Nov krog je na sporedu že jutri, vseh dvanajst tekem se prične ob 16h!

Vsi rezultati kroga: 

19
vir: www.efl.com

Vsi rezultati kroga: 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]