CHAMPIONSHIP

Pregled sedmega kroga v Championshipu!

V senci Lige Prvakov se je v torek in sredo odvil že sedmi krog druge angleške lige, kjer do sedaj presenetljivo najbolje kaže Huddersfield Townu. 


Čeprav je Huddersfield v torek minimalno izgubil še naprej ostaja na vrhu lestvice, z 1:0 je bil boljši Brighton&Hove Albion.

Wolverhampton je doma s 0-4 izgubil proti novincu lige Barnsleyju, ki zaseda visoko tretje mesto, slavil je tudi bivši Premierligaš Norwich City. Četa Alexa Neila je na Carrow Roadu premagala Wigan, za katerega tokrat ni zadel tudi letos izjemni Will Grigg.

Največjo dramo smo v torek videli na tekmi Sheffield Wednseday – Bristol City, kjer je Bristol še v 74. minuti vodil 1-2, nato je zadel Bannan. No, drame na Hillsboroughu še ni bilo konec, saj je za zmago domačinov v 93. minuti zadel Lee. Na Loftus Roadu je veliko ponižanje doživel QPR. ”Rangersi” so doma proti Newcastle Unitedu izgubili s (POZOR) kar 0-6. Varovanci Rafe Benizeta iz kroga v krog dokazujejo, da si res želijo hitrega povratka med elito, kar se seveda najbolj odraža na igrišču.

Akcije v drugi ligi pa še ni bilo konec, saj sta bili v sredo na sporedu še dve tekmi, Villa je doma pričakala Brentford, kazalo je na mirno zmago ”Villansov”, a je za Brentford v 88. minuti zadel Egan in poskrbel za delitev točk na Villa Parku. Drame pa ni manjkalo niti na stadionu New York, kjer sta se pomerila Rotterham in Nottingham, najprej je za vodstvo domačih zadel Taylor, gostje so vodstvo izničili in rezultat kasneje tudi obrnili v svojo prid. A zadetkov še ni bilo konec, Rotterham je v zaključku tekme z igralcem manj zadel za končnih 2-2. V tem izjemno razburljivem krogu smo videli kar 35 zadetkov!

Vsi rezultati tega kroga:

vir: EFL FB
vir: EFL FB
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]