PRESTOPNI ROK

Pregled dogajanja na nogometni tržnici, 4.1.

Prometno na Goodisonu, koga si je zaželel Guardiola, Robbie Keane v Championship?


GOVORICE

Everton nadaljuje z obilnim zapravljanjem, ki ga je začel poleti in, kot se je nato izkazalo, ni prineslo želenega učinka. Naslednji prišlek na Goodison bo po vsej verjetnosti Cenk Tosun. 26-letni napadalec rojen v Nemčiji, sicer član turške reprezentance, bo karamele stal okoli 30 milijonov evrov. Novico je potrdil tudi trener Evertona Sam Allardyce.

vir: SoccerSouls
vir: SoccerSouls

Z Evertonom pa se povezuje še enega zelo zanimivega nogometaša, in sicer člana Barcelone Ardo Turana. Kar nekoliko pozabljeni Turek je svoje najboljše čase preživel pri Atleticu, pri ponosu Katalonije pa se nikakor ne znajde.
Pričakovati gre še odhod Sandra Ramireza, ki je v modrem dresu odigral 15 tekem in zabil le en zadetek. Kot verjetno destinacijo se omenja Sevillo.

Tottenham je pripravljen storiti vse, da v severnem delu Londona obdrži Harryja Kana. Na mizi naj bi angleški napadalec že imel novo pogodbo, s katero bi zaslužil 200 tisoč funtov na teden in s tem postal najbolje plačani Anglež v Premier League.

Manchester City se zanima za usluge 24-letnega branilca Samuela Umtitija. Francoz ima v pogodbi odkupno klavzulo vredno 60 milijonov evrov, kar bogatim lastnikom kluba iz Manchestra ne bi smelo predstavljati težav. Vprašanje pa je, ali bi Umititi želel zapustiti Barcelono, ki ji v letošnji sezoni vse teče kot po maslu.

Drugoligaš Wolverhampton si v tem prestopnem roku želi legendo Premier League Robbieja Keana. 37-letnik je svoj profesionalni debi dočakal prav v maijici volkov, trenutno pa nastopa za indijski ATK.

vir: Deadspin
vir: Deadspin

Za konec naj se dotaknemo še moža, ki je v zadnjih dveh prestopnih rokih zagotovo dvignil največ prahu. Melissa Reddy, korespondentka portala Goal.com za Liverpool, je na Twitterju zapisala, da je prestop Philippa Coutinha le še vprašanje časa. Odškodnina naj bi znašala 150 milijonov evrov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB