MANCHESTER UNITED

Solskjaer: Ni hitre poti nazaj

Strateg Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer pravi, da ni hitre poti nazaj na pota stare slave.


Zadnje čase je Ole Gunnar Solskjaer pod veliko mero pritiska, sam ne čuti tako. Pritisk prihaja s strani navijačev, ki želijo v kratkem na Old Traffordu videti kakšno novo okrepitev. Še posebej po drugem zaporednem porazu v Premier ligi.

>>Imeli smo zgolj en primerljiv prestopni rok in sedaj se trudimo napraviti nekaj v tej smeri. Jurgen Klopp je štiri leta gradil ekipo pa poglejte kje so sedaj. Popravek ne bo hiter, težko, skoraj nemogoče je pripeljati 8osem ali deset igralcev v enem prestopnem roku,<< pravi Norvežan, ki ta mesec še ni pripeljal nikogar, le Ashley Young je zapustil ekipo.

Med zadnjim prestopnim rokom so Rdeči vragi zapravili preko 130 milijonov funtov za branilca Harryja Maguireja in Aarona Wan-Bissako, poleg tega pa pripeljali še krilenga igralca Daniela Jamesa. Solskjaer bo moral hitro prevetriti ekipo, če želi ostati na stolčku Manchester Uniteda do poletja, saj lastnikom, še posebej pa navijačem, zmanjkuje potrpljenja. Norvežan je na klopi Uniteda od decembra 2018, ko je nasledil Joseja Mourinha.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]