LIVERPOOL

VIDEO: Lahko doseže Messijev nivo

Ta vikend je na Otoku zaradi četrtfinalnih obračunov FA pokala prinesel le štiri premierligaške tekme. Vse sicer očem gledljive, a še posebej pa je izstopala zadnja, in sicer tista, ki se je začela ob 18:30. Liverpool je na kultnem Anfieldu upravičil vlogo favorita in petardo zadal nemočnemu Watfordu. Petardo pa je kar sam začaral egiptovski bog, kakršen vzdevek so mu pripisali kar njegovi ljubljenci. Štirje zadetki in asistenca na včerajšnji tekmi so to veličastno ime le še potrdili.


Po tekmi je otoškim novinarjem nekaj besed o Mohamedu zaupal tudi njegov vodja Jurgen Klopp. Slednjemu so takoj zastavili vprašanje, če lahko Egipčan doseže Messijev nivo. Nemec jim je odvrnil: »Mislim, da je Mo na dobri poti.«

»Sam nisem mnenja, da Mohamed ali kakšen drug nogometaš želi biti primerjan z Messijem. On je tisti, ki počne neverjetno že več kot dvajset let. Zadnji igralec, ki je imel takšen vpliv na ekipo, kot ga ima Messi, je bil po mojem mnenju Diego Maradona. Vendar Salah je na fantastični poti, to zagotovo drži. Zelo je dober, pomaga nam veliko.«

»Fantje radi igrajo skupaj z njim in on rad igra z njimi. Dal je odlične štiri gole, to je bila še ena izjemna predstava z njegove strani, « je za konec še dodal Klopp.

Polaganja na rit, poigravanje s tremi igralci v kazenskem prostoru in asistenco zadetku s peto si lahko ogledate spodaj.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]