OSTALE NOVICE

Yannick Bolasie, velik nogometaš, velik človek!

Zdaj nogometaš Evertona je do Premier lige prehodil trnovo pot. Slednja je vsebovala tudi amaterski klub Hillingdon Borough. Pri 17 letih je zanj odigral eno sezono, namesto milijonov, ki jih služi danes,pa je bil plačan – s hamburgerji!


vir en.mogaznews.com
vir en.mogaznews.com

“Želela sem mu ponuditi 20£ na teden, toda ostali se niso strinjali. Tako je dobil hamburger za vsak gol. Enkrat jih je zabil kar 8, moral jih je deliti s soigralci,” je povedala upravnica kluba Dee Dhand.

Pred nekaj dnevi je v lokalno javnost prišla informacija, da bo Hillingdon Borough izstopil iz lige zaradi finančnij težav. Klub sicer igra v prvi diviziji Južnega Midlandsa oziroma v 10. rangu angleškega nogometa.

Novica je prispela tudi do trenutno poškodovanega reprezentanta Vzhodnega Konga, ki se je odločil ukrepati. “Vedno sem vesel, ko lahko pomagam bivšim klubom. Rabili so podporo, zato sem jih kontaktiral,” je povedal 27-letni nogometaš Evertona.

In kar je najpomembnejše, Hillingdon Borough je po intervenciji bivšega reprezentanta ostal v ligi. “Oglasil se je Bolasie in lahko potrdimo, da sobotna tekma proti Baldock Townu vendarle bo odigrana,” so pri desetoligašu zapisali na spletni strani.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]