OSTALI KLUBI

VIDEO: Zakleta bela točka?

Ta vikend smo med drugim spremljali tudi zelo vroč derbi južne obale Anglije med Southamptonom in Bournemouthom. Tekma se je končala z 0:0, a kaj hitro bi lahko bilo drugače, če ne bi v 79. minuti enajstmetrovko grdo zgrešil Bournemouthov Harry Arter.


Arter, ki je v igro prišel šele v drugem polčasu, je žogo s svojo desnico poslal vsaj kakšnih 5 metrov nad vrata vratarja Forsterja. To samo po sebi ne bi bilo nič čudnega, če se ne bi v letošnji sezoni skorajda identična stvar primerila tudi napadalcu Tottenhama Harryju Kaneju.

Ta je namreč 28. decembra prav tako v drugem polčasu tekme s Southamptonom žogo iz iste točke poslal visoko “v nebo”. Na njegovo srečo, pa zapravljena enajstmetrovka “Spursov” ni stala vseh treh točk, saj je četa Mauricia Pochettina slavili z visokih 1:4. Tik pred zapravljeno enajstmetrovko pa se je med strelce vpisal tudi Kane.

Posnetka obeh zapravljenih najstrožjih kazni si lahko ogledate spodaj in sami presodite o tem, ali je bela točka pred gostujočimi navijači na stadionu St. Mary’s res zakleta.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB