CHELSEA

Conte želi Hazarda v Chelseaju

Belgijski nogometaš Eden Hazard, ki letos v Premier ligi kaže izjemne predstave, je postal glavna tarča velikega madridskega Reala. Vendar je manager modrih prepričan, da lahko Hazarda tudi v poletnem prestopnem roku zadrži na Stamford Bridgeu.


Nobena skrivnost ni, da se Real Madrid močno ogrel za Edena Hazarda. Vendar pa med kluboma do dogovarjanja glede morebitnega prestopa Chelseajevega napadalca h Galaktikom še ni prišlo. Oglasil pa se je Chelseajev trener Antonio Conte, ki je Hazardu dejal, da naj ostane v klubu in z njim ustvari veliko zgodbo v najboljši ligi na svetu.

vir: The Sun
vir: The Sun

“Danes je velik izziv osvojiti Premier ligo, težji izziv za igralca ali trenerja kot v kateri koli drugi ligi. Mislim, da je ta liga v vseh pogledih najboljša’’, je dejal Conte.

Glede morebitnega Hazardovega prestopa v Real pa je povedal:

‘’Pomembno je upoštevati želje svojih igralcev. Če je igralec srečen in ve, da bo ostal v klubu z velikimi ambicijami, ne vidim nobenega problema. Tudi če se ta klub imenuje Real Madrid. Tudi mi smo veliki klub. Začeli smo graditi nekaj dobrega za prihodnost in ambicije kluba so enake mojim in ambicijam mojih igralcev. Hazard je mlad igralec in kot nogometaš je na svoji poti močno napredoval. Edino, kar lahko rečem je, da je Eden Chelseajev igralec, naš igralec. Mi smo zadovoljni z njim. On je zadovoljen z nami. Ne vidim težave.”

Conte je Hazardu sporočil, da naj bi bil v Chelseaju ostal na pravem kraju, v velikem klubu, z veliko ambicijo. Po njegovih besedah naj bi skupaj gradili nekaj pomembnega.

“Zdaj smo postavili temelje. Če smo sposobni zmagati v ligi v tej sezoni, sam mislim, da ustvarjamo neverjetno pot, neverjetno stvar, ker smo v tem trenutku klub v tranziciji,” je še dodal Conte.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]