CHELSEA

Willianu se obeta ponovno sodelovanje z bivšim trenerjem

Juventusov trener Maurizio Sarri ima oči na bivšem varovancu iz časov pri Chelseaju, Willianu.


Willian, ki mu poleti poteče pogodba s Chelseajem, je na radarju aktualnih italijanskih prvakov Juventusa, na klopi katerega sedi bivši trener Chelseaja in Williana, Maurizio Sarri. Slednji si zelo prizadeva, da bi se mu krilni napadalec pridružil v Torinu. Willian je trenutno v času pandemije koronavirusa pri svoji družini v Braziliji.

Chelsea mu še ni ponudil ustrezne nove pogodbe, veliko drugih klubov pa je tudi na preži za Brazilca. Tottenham je med njimi, kjer je še eden izmed Willianovih bivših trenerjev, Jose Mourinho. Willian je že izrazil željo, da bi ostal v Londonu, zato bi bil Tottenham dobra izbira, a Juventus želi izkoristiti dober odnos Williana in Sarrija za prihod Brazilca v Italijo. Edina skrb pri prestopi je Willianova starost – avgusta bo namreč upihnil že 32. svečko na torti. Krilni napadalec želi podpisati dolgoročno in vsaj tako zajetno pogodbo kot jo ima pri Chelseaju.

Willian je Chelsea okrepil leta 2013 iz ruskega Anžija, v Londonu pa osvojil dva naslova v Premier ligi, Ligo Europa, FA pokal in ligaški pokal. Na Stamford Bridgu je zbral 329 nastopov in zabil 59 zadetkov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]