OSTALI KLUBI

Everton cilja na prihod dveh Waližanov

Everton sestavlja ekipo za sam vrh Premier lige. Naslednja na seznamu želja sta Waližana Gareth Bale in Aaron Ramsey, kar bo veliki met za klub iz Liverpoola.


Everton je že presenetil, ko je na trenersko klop uspel pripeljati Carla Ancelottija, ko so bili še blizu coni izpada decembra. Lastnik Evertona Farhad Moshiri v Ancelottiju vidi idealnega trenerja, da usmeri klub na pota slave, a se zaveda, da bo Italijan potreboval močne okrepitve. Everton naj bi potreboval šest ali sedem vrhunskih nogometašev, če želijo priti na mesta, ki si jih želijo. Prva v vrsti naj bi po poročanjih bila zvezdnika Walesa Gareth Bale in Aaron Ramsey. Vrhunska igralca, ki nista dobro ustaljena pri trenutnih klubih, zato Everton verjame, da jih lahko zvabi v svoje vrste.

Real Madrid in Gareth Bale ne najdeta skupnega jezika že nekaj časa, Beli balet pa ne želi več plačevati njegove astronomske plače, če Waližan za klub ni že dolgo odigral niti minute nogometa. Real ga je pripravljen poslati tudi na posojo z možnostjo odkupa, z namenom, da se znebijo njegove plače, ki znaša kar 350 tisoč funtov na teden.

Aaron Ramsey je vse bolj nezadovoljen v Torinu, kjer je za Juventus začel le devet tekem to sezono v Serie A in ne želi več greti klopi za rezervne igralce. Stara dama je že potrdila, da bo Waližanu dovolila oditi za primerno ceno. Spomnimo se, da je Aaron Ramsey k Juventusu prišel brez odškodnine iz Arsenala, tako da bo Juventus pri prodaji ne glede na vse profitiral in se znebil igralca s plačilne liste, ki zasluži podobno kot Gareth Bale.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]