MANCHESTER CITY

Znano, kako dolgo bo odsoten Aguero

Nesrečni Argentinec, ki je bil prejšnji četrtek udeležen v prometno nesrečo in si pri tem zlomil rebro, je zapustil tabor Manchester Cityja in se podal v Argentino, kjer ga je pregledal reprezentančni zdravnik Donato Villani.


Aguero je nepričakovano poškodbo utrpel ob najslabšem možnem času. Pred tem je bil namreč v izjemni strelski formi. Vir slike: zimbio.com
Aguero je nepričakovano poškodbo utrpel v najslabšem možnem času. Pred tem je bil namreč v izjemni strelski formi. Vir slike: zimbio.com

Čeprav so v Manchesteru sprva trdili, da bo napadalec odsoten od dva do štiri tedne, so prognoze v Agueru rodni Argentini drugačne. Villani je namreč dejal, da bo moral strelec sedmih zadetkov v letošnji sezoni počivati vsaj 6 tednov. Če je njegova napoved pravilna, bo Aguero izpustil dve sila pomembni tekmi v Ligi Prvakov proti Napoliju in pa tudi premierligaški derbi z Arsenalom, ki bo odigran petega novembra.

Kun Aguero je sicer doslej za Manchester City v vseh tekmovanjih zbral že izjemnih 176 zadetkov, za izenačitev rekorda Erica Brooka iz leta 1939 pa mora samo še enkrat meriti v polno. 

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB