MANCHESTER CITY

“Aguero je sebičen in neprofesionalen”

Igralci Manchester Cityja so imeli po sredini zmagi v Ligi Prvakov prost dan, Aguero pa se je odločil obiskati koncert kolumbijskega pevca Molume v Amsterdamu. Na poti nazaj po koncertu je bil Argentinec udeležen v prometni nesreči, kjer si je zlomil rebro.


Kun Aguero bo vsaj štiri tedne zadetke svojih soigralcev proslavljal na tribuni. Vir: Goal.com
Kun Aguero bo vsaj štiri tedne zadetke svojih soigralcev proslavljal na tribuni. Vir: Goal.com

Njegovo dejanje so mnogi obsodili, posebej oster  je bil bivši branilec Arsenala Martin Keown. “Kot profesionalec moraš nogomet postaviti pred vse ostalo. V natrpanem urniku sredi sezone ni prostora za odhode v tujino, kot je to storil Aguero. Vsako leto imaš vsaj štiri tedne dopusta, ki ga lahko izkoristiš kot hočeš, a med sezono preprosto ni časa za obiske koncertov, še posebej ne v tujini.”

“Njegovo dejanje je zelo sebično. Da se je odločil pred tako pomembno tekmo oditi na Nizozemsko, je popolnoma neprofesionalno.”

Manchester City bo tako danes na derbiju s Chelseajem brez svojega prvega napadalca in s šestimi zadetki najboljšega strelca lige. Že tako večkrat poškodovani Aguero bo verjetno še bolj zavzeto stiskal pesti za svoje soigralce, v primeru negativnega rezultata mu bodo navijači težko odpustili …

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB