OSTALE NOVICE

Anglija – pregled slovenskih nastopov

Tretje- in četrtoligaši so s tem vikendom vstopili v pokal FA, kamor se bodo premierligaši priključili v začetku novega koledarskega leta. Pot Harisa Vučkića z Bradfordom se je končala hitro. Na svojem stadionu niso upravičili vloge favorita proti Accrington Stanleyju, ki nastopa ligo nižje. Gostje, ki so Bradford izločili tudi v 1. krogu ligaškega pokala, so slavili z 1:2, Vučkić je tekmo začel, a jo ob rezultatu 0:1 zapustil že med polčasom.


vir: Huddersfield Examiner
vir: Huddersfield Examiner

Na igrišče pa ni stopil Žan Benedičič, ki je s svojim Leyton Orientom gostoval pri Sheffield Unitedu. V slogu zmage tenisača Andyja Murrayja na turnirju v Parizu in prevzemu vodstva na svetovni lestvici, je bil tudi rezultat bolj teniški – 6:0. Pravo sramoto londonskega kluba si je Benedičič ogledal s klopi za rezervne igralce. Nedelja najbrž ne bo v lepem spominu ostala tudi 316 navijačem, ki so se odpravili na 275 kilometrov dolgo pot v Sheffield.

Tudi v championshipu Jon Gorenc-Stanković in Timi Elšnik, ki sta se očitno oddaljila od prve ekipe, nista dobila priložnosti. Huddersfield prvega je sicer doma remiziral z Birminghamom in se nahaja na 3. mestu, slabše pa kaže Derby Countryju, ki se navkljub gostujoči zmagi pri Wolverhamptonu nahaja le na 16. mestu. Tudi tekmi U23 ekip obeh moštev sta ta vikend minili brez slovenskih mladih reprezentantov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]