OSTALE NOVICE

Gary Lineker postregel z novo neverjetno obljubo!

Gary Lineker, legendarni angleški napadalec, ki je svoje najboljše čas preživel v dresu Evertona, Barcelone in Tottenhama, po končani nogometni karieri seveda ni mogel brez nogometa in je sedaj eden od strokovnih sodelavcev v BBC-jevi oddaji Match of the day, ki je kajpak povezana s Premier ligo.

In če je Lineker nekoč blestel pred golom nasprotnika, sedaj blesti predvsem na Twitterju, kjer s hudomušnimi izjavami mnogokrat nasmeje številne sledilce, teh pa ima kar 5 milijonov! Lani je recimo zapisal, da če Leicester osvoji naslov prvaka, bo prvo oddajo nove sezone na televiziji vodil samo v spodnjicah. Obljubo je delno tudi izpolnil, saj se je pred televizijskimi kamerami dejansko pojavil v spodnjicah, ki pa so resnici na ljubo bolj spominjale na bermude.

No, včeraj je 55-letni Lineker, ki je bil rojen prav v Leicesteru, na Twitterju zapisal še bolj noro obljubo!


V prevodu: “Če Leicester obdrži naslov prvaka, bom prvo Match of the day oddajo v prihajajoči sezoni vodil nag, obrnjen na glavo, medtem ko me bosta Alan Shearer in Ian Wright tepla s palico.”  Vir: Twitter
V prevodu: “Če Leicester obdrži naslov prvaka, bom prvo Match of the day oddajo v prihajajoči sezoni vodil nag, obrnjen na glavo, medtem ko me bosta Alan Shearer in Ian Wright tepla s palico.” Vir: Twitter

Če bi bil Gary res pripravljen obljubo izpolniti je težko verjeti, še težje pa je verjeti v to, da lahko Leicester znova pokori vso premierligaško konkurenco, saj se “lisice” trenutno nahajajo na 14. mestu, le dve točki nad cono izpada.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB