OSTALE NOVICE OSTALI KLUBI

Odhod v januarju? Morda …

West Ham United se je v tem poletju ‘na veliko’ krepil in pripeljal nekaj zelo zanimivih okrepitev, ”Hammersi” pa so pričeli tudi novo obdobje v zgodovini kluba, saj so se preselili na Olimpijski stadion v Londonu.


vir: www.mirror.co.uk
vir: www.mirror.co.uk

Za vodstvo ter navijače West Hama je med poletjem vse delovalo ‘kot v pravljici’, prišli so Feghouli, Tore, Hordtveit, Zaza, Arbeloa in še nekaj okrepitev, ki bi lahko igrale pomembne vloge v prihajajoči sezoni.

Hladen tuš in padec na realna tla je West Ham doživel prav v Sloveniji, ko je izgubil na gostovanju pri Domžalah. Sicer je četa Slavena Bilića slavila na povratni tekmi, a so ”Hammersi” zadnji krog kvalifikaciji za Ligo Evropa vzeli z levo roko in posledično izpadli iz Evrope.

Aktualno sezono West Hama lahko na kratko opišemo takole: -visoke ambicije ter zelo slabe oziroma katastrofalne predstave.

Lani sedma ekipa Premier Lige se trenutno nahaja na 17. mestu, velja pa omeniti, da bo West Ham v naslednjih petih tekmah igral proti Tottenhamu (v gosteh), dvakrat Manchester Unitedu (Premier Liga in EFL Pokal; obakrat v gosteh), Arsenalu (doma) in Liverpoolu (v gosteh).

Izjemno težak razpored na naslednjih petih tekmah za Slavena Bilića ne pomeni nič dobrega, bivši trener Bešiktaša se gotova zaveda, da bodo morda visoko leteči ”Hammersi’ v december krenili v coni za izpad iz lige.Sledil bo januar in ob tako slabi formi v tej sezoni, ko je nekaj igralcev, ki je so lani blesteli, letos povsem odpovedalo, gre pričakovati marsikateri odhod iz kluba.

Neznana je prihodnosti prvega zvezdnika ekipe, Dimitri Payet je v TV showu ‘Telefoot’ na vprašanje o morebitnem odhodu odgovoril takole: ”Letos smo res zelo slabo začeli sezono. Odhod v januarju? Morda, nikoli ne veš kaj se lahko zgodi. Trenutno se koncentriram le na West Ham, ne želim preveč razmišljati o odhodu.”

Za konec mu je eden izmed gostov v omenjenem TV showu postavil vprašanje ali je ‘odprt’ tudi morebiten povratek v Francijo v Marseille oziroma k bujno bogatem PSG-ju. Payet je odgovoril: ”Trenutno nihče ni prišel do mene ali mojega agenta, kot sem dejal, nič ni nemogoče.”

vir: http://www.dailymail.co.uk/
vir: http://www.dailymail.co.uk/
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]