OSTALI KLUBI

Ronald Koeman o prihodnosti napadalca Lukakuja

Trener Evertona Ronald Koeman je na zadnji novinarski konferenci razpravljal o prihodnosti napadalca Lukakuja.


Belgijec je v polnem sijaju zablestel v prejšnji sezoni, ko je na 47 tekmah kar 25-krat razveselil navijače Evertona, ki se pred novo sezono bojijo, da bo Lukaku zapustil klub.

vir: www.dailystar.co.uk
vir: www.dailystar.co.uk

Ronald Koeman je na tiskovni konferenci pojasnil, da za mladega napadalca še niso prejeli nobene resne ponudbe, je pa Nizozemec še poudaril, da Lukakuja ne bodo ‘spustili’ poceni. Nekateri otoški mediji so celo natančneje navedli številko, ki naj bi jo ‘Toffiesi” zahtevali, ta pa naj bi znašala vrtoglavih 60m funtov.

Everton je sicer danes na gostovanju premagal WBA, minute pa je prvič v novi sezoni zabeležil tudi Romelu Lukaku, ki je v igro vstopil v 38. Minuti. WBA je sicer vodil, a je prav vstop izjemnega Belgijca spremenil potek srečanja. Končni rezultat je postavil Barry v 60. minuti, še prej pa je izenačenje zadel še en Belgijec Mirallas.

Ronald Koeman je za konec še poudaril: ”Imam dva načrta, en vključuje tudi Lukakuja, drugi je brez njega. Zavedamo se, da se zanj zanima veliko klubov, po drugi strani pa sporočam vsem, da ga ne bomo prodali poceni! Igralci kot so Lukaku so za ekipe ključni, slišimo, da veliko ekip potrebuje igralca, ki zadane 20-30 zadetkov na sezono. Lukaku ti to lahko ponudi, zato bomo v klubu dali vse, da ga zadržimo na Goodison Parku!”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]