CHAMPIONSHIP

Pregled šestnajstega kroga v Championshipu

Šestnajsti krog se je otvoril v petek, ko je bil na sporedu ‘West London Derby’, tokrat sta se na Griffin Parku pomerila Brentford in Fulham, ki je slavil in se povzpel na osmo mesto.


rtrmadp_sheffield-wednesday-v-leeds-united-sky-bet-championship_114701718_mt1aci14576437_2016-08-2Drugoligaški ples se je nadaljeval v soboto, ko je bilo na sporedu preostalih enajst tekem, na katerih smo videli 32 zadetkov. Največ na tekmi Norwich City – Leeds United, četa Garrya Monka nadaljuje izjemno serijo, tokrat je proti Norwichu slavila z 2-3. Velja omeniti, da je Vieira v 91. minuti zadel, kar pomeni, da se Leeds nahaja na visokem šestem mestu.

Prvič pod vodstvom novega trenerja je visoko izgubil Wigan, ki se nahaja v coni za izpad iz lige, tam je trdno usidran tudi Rotherham United, ki je v tem krogu ponovno izgubil in ima na računu vsega sedem točk – trideset manj kot vodilni Newcastle United.

V katastrofalni formi so tudi ‘Rangersi’, ki se nahajajo na sedemnajstem mestu prvenstvene lestvice. V tem krogu so zgolj remizirali in službo je izgubil Jimmy Floid Hasselbaink. Kot najverjetnejšo zamenjavo se omenja Tima Sherwooda, ki naj bi QPR prevzel v naslednjih dneh.

Povsem drugače je pri Newcastle Unitedu, ki je tudi v tem krogu dosegel novo rutinirano zmago. Tokrat je na St. James Parku ‘padel’ Cardiff City, kar pomeni, da se četa Rafe Beniteza še naprej nahaja na prvem mestu razpredelnice. Sledi jim Brighton, ki je v tem krogu premagal Bristol City in se Newcastlu približal na tri točke.

Vsi rezultati kroga:

vir: http://www.efl.com/
vir: http://www.efl.com/

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]